Wat gebeurt er bij een offerteaanvraag?

Nadat je het offerteformulier hebt ingezonden ontvangt je binnen enkele uren tot enkele dagen tot maximaal vijf vrijblijvende offertes van de door jouw gekozen auto. Het is vervolgens aan jou om de offerte(s) te beoordelen en contact op te nemen met de dealer met de voor jou de meest gunstige offerte. De meeste import-dealers willen ook graag jouw oude auto inruilen en je een goed bod doen. Veel import-dealers bieden ook goede financieringsmogelijkheden.


Alle auto's van Autokaufen.nl staan te koop in Duitsland en kunnen door de aangesloten import-dealers worden geïmporteerd. In het verdere aankoop en import traject is Autokaufen.nl geen partij meer.


BPM-tarieven

Bij een 2e handse importauto kan je kiezen voor het actuele of het historische BPM tarief. Het historische tarief is het gunstigste tarief dat gold tussen de datum van 1e toelating en nu. Autokaufen.nl maakt gebruik van het historische tarief gebaseerd op de forfaitaire tabel van de Belastingdienst.

Soms is het voordeliger om gebruik te maken van de BPM volgens de koerslijst. De door jou gekozen import-dealer weet alles van de mogelijke BPM berekeningen. Je zou hierdoor nog goedkoper uit kunnen komen!